aiza  

this is my first web page..tak reti sangat pon..n'way aku try jer laa dulu macam mana pon.


 
My Last Entry

Hmm....rasanya dah lama dah aku simpan blog ni....dah 2 tahun lebih kot.....tak ingat. So aku rasa dah bosan dah, and nak retire tulis kat sini. Lepas ni kalau ada pon aku nak pakai pen name je...senang citer.

So sebab ni last entry aku insya Allah aku tulis laa pasal diri aku sket sebab ada orang yang baca tapi tak kenal pon kan...and ada gak old frens yg dah lama tak keep in touch. Here goes....

i'm currently a student at the University of Minnesota, Twin Cities, US...going to be a senior in chemical engineering next fall....oh lupa2...my name....mmm...people just call me aiza....but my full name is aiza farina ainan marzuki..and ainan is the first half of my father's name....not mine sebab orang selalu ingat tu nama aku gak.

what else....aku skarang tgh sgt jeles dekat orang yang balik mesia...dahla dapat jumpa family, sedara mara...kawan-kawan... dapat makan best2 jugak...and dah dua tiga hari aku asik teringat cendol je...maybe sebab sekarang sekarang tengah panas kot kat sini. Hari ni je aku dah dengar lebih 10 kali lagu Here Without You-3 Doors Down which is presently my favorite song....

Kadang2 aku try main gitar walaupun tak berjaya...tapi aku try laa jugak....tapi malam ni baru aku perasan banyak gile notes yang aku takleh main sebab jari aku tak sampai...well..jari aku taklaa gemuk dan pendek tapi sebab frame aku cam pretty small...so jari pon pendek gak.

Aku sangat respect dekat orang yang optimistic in life despite all the hard things they encounter, orang yang sabar, baik hati, pandai jaga hati orang lain, lembut(bukan sotong like eh), tak flirt around, and most importantly yang beriman ,berilmu dan berhikmah....orang camni aku memang respect gile laa.

Ok tak nak pikir dah...malas nak tulis lagi. Just sorry kepada sapa yang pernah aku buat salah...sakitkan hati ke, kutuk ke...kadang2 aku tak sedar pon kalau ada orang terasa...tapi kalau ada yang korang rasa aku sedar tapi aku sengaja buat...sorry sangat-sangat...and thanks a lot to those yang banyak tolong aku..buat homework ke, kasi advice ke...or maybe just listen bila aku ngadu apa-apa...tak dpaat nak sebut semua..but thanks.

So this is it...mmm....doakan aku all the best in life eh :D...wassalam

  posted by aiza farina @ 11:48:00 PM


Monday, June 07, 2004  
Powered By Blogger TM