aiza  

this is my first web page..tak reti sangat pon..n'way aku try jer laa dulu macam mana pon.


 
Assalamualaikum...

Tengah tunggu nak buat lab report...tak reti kire dari result jadi takleh start discussion takleh plot graph etc. Malin ni kata balik class nak ajar tapi dia takde pulak. Oii....aku dah habiskan 2 jam dengan tido sebab takleh buat kerja sekarang jadi nak cover untuk malam ni yang sepatutnya aku dah tau buat kerja jadi boleh nak stay up lama-lama.

Tensionnya...selalu aku tanya Lukman kalau ada apa-apa sebab dia lab partner aku jugak...tapi dia pulak dah tak ada...memang terasa giler lah...sebab selalu aku tunggu dia dalam discussion class 4102 pastu sambung masa discussion 4004...dia memang duduk sebelah aku...so senang nak discuss hw, lab, borak etc. Habis tu sekarang ni kosong je tempat dia....dahlaa goggles dia kat dalam laci tu aku biar je simpan dalam tu...nak kasi kawan2 Indo dia kang diorang sedih balik.

Lagi satu aku tido tadi pasal depress. Aku bukak utusan siang tadi pastu baca berita ni budak form 4 kene belasah sampai mati....lagi satu ada makcik ni ngan anak dia 12 tahun kene bunuh dalam rumah...lagi satu . Nauzubillah. Aku rasa geram giler kat sapa yang buat ni...yang budak skolah tu dahlah skolah agama...tapi tak beza pon zaman sekarang ni skolah agama ke tak...semua macam setan gak. Tapi kalau ye pon macam setan takkan la nak belasah schoolmate ko sampai mati...setan pon tak buat camtu. Yang lagi satu ni lagilaa...nak curi ke rompak ke amik barang je dahlah. Perlu ke sampai nak bunuh orang. Come on laa...gila dayus bunuh pompuan ngan budak kecik. Saper laa yang suka hati je bunuh-bunuh orang ni...just what were they thinking...oh, maybe they don't think at all....maybe they don't even have a mind.....takde akal tu satu citer la...hati pon takde jugak ke.

Orait, later.

  posted by aiza farina @ 3:59:00 PM


Tuesday, March 30, 2004  
Powered By Blogger TM