aiza  

this is my first web page..tak reti sangat pon..n'way aku try jer laa dulu macam mana pon.


 
Assalamualaikum....

Dah nak start dah class balik. Heh...puas aaa aku cuti 3 bulan tapi rasa cam sekejap jer.....dok Malaysia pon melepek2 jer...jalan sikit2....lepas tu jalan kat LA sekejap...thanks to a few brothers yang sudi bawak aku ngan aernie jalan2 kat sana....memang best aaa.

Barang pon tak siap lagi kemas....takpela banyak lagi masa nak berkemas...penat ooo pindah, nasib baik lah ada ramai yang membantu kalau tak dah patah agaknye belakang aku ni.

Esok ada barbeque pulak...hmm...makan free memang best....tak taulah sapa yang tolong masak sebab semua orang sibuk pindah. Banyak pahala orang yang tolong masak tu...insya Allah

Lepas tu ada floor meeting. Ni aku pon takde idea sgt aaa mende laa floor meeting ni...rasa macam dekat sekolah. Dah lama dah aku tak rasa bende2 macam ni...dulu selalu laa block meeting laa dorm meeting laa. Memang rasa macam hostel life balik aaa...cuma dah upgrade jer...alhamdulillah.

Oh ye...selamat hari kebangsaan....:)

Selamat bersekolah kepada semua yang baru nak start kelas dan yang dah start start jugak.

wassalam

  posted by aiza farina @ 11:12:00 PM


Sunday, August 31, 2003  

 
Assalamualaikum...

So it's just 2 days left before i'll be heading back to umphh(*sigh) Minnesota. Banyak jugak bende aku dah buat and lagi banyak yang tak kesampaian....mission not fully accomplished. It's okay.

Last week aku ngan parents aku gi visit adik laki aku kat skolah dia sebab dia nak trial spm sbp. Sekarang ni 2 hari sekali dia call ngadu kat aku susah tak ingatnya. And exam dia 3 weeks. So dia tak dpt balik before aku balik us...adik aku lg srg pon tak dpt balik jugak. Well, I don't really mind but i'll sure miss them masa dah balik us nanti...and of course i'll miss my parents too.

Aku sempat jugak tgk national band competition kat bkt jalil hari tu....aku just jumpa pelbagai batch junior yang aku tak kenal pon..but yeah it shows i'm 'not that young' anymore...and it doesn't feel good. Well, it was really nice and nostalgic actually to watch the competition. I still remember those days when I was in their place carrying the school pride and glory. Ok, i'm getting sentimental..hehe. N'way skolah aku tak memang pon.... though I think they perform quite well. I was hoping ada place jugak tapi takde langsung .....memang frust laa. Tapi aku admit yang hari tu VI band mmg sgt best dan power...diorang pon dpt second jer...sbb sek sultanah asma dpt first.....seriously tak nampak pon kelebihan diorang.

The same thing happened masa aku for 5 dulu.....masa tu national band comp kat terengganu. Aku rasa masa tu memang kitorang perform memang best lagu, formation semua best...aku bkn saja2 nak brag but i really think we should win. And masa dia nak announce result tu ktrg berdiri sebelah sultanah asma and aku betul2 sebelah bdk diorang...lepas tu dgr instructor dia ckp diorang dpt first. Masa tu org tgh announce 2nd place...memang berair ah mata aku. Masa balik sekolah tempat kitorang tinggal tu aku call mak aku...mula2 aku cool jer ckp tak menang..tapi masa mak aku tanya sapa yg dpt tu....aku mmg tak dpt tahan laa sebab mulut aku sendiri kene admit yg org lain yg dpt johan. Last2 mak aku kene pujuk aku nangis...hehe...

Buku tak habis beli lagi...byk jugak yg tak dpt. Kene start prepare untuk balik nih. English aku pon dah berkarat. Hmm...curious... kenapa orang kata kalau english berkarat tu maknanya teruk laa tapi kalau english berabuk (ke berhabuk?) maknanya terer pulak. Tak ke karat dgn habuk tu dua2 menunjukkan yg bende tu tak bersentuh..unpolished. Pelik betul org melayu ni.

Oklah, doakan aku ngan aernie selamat balik ke bumi minneapolis.
Assalamualaikum.





  posted by aiza farina @ 9:55:00 PM


Sunday, August 17, 2003  
Powered By Blogger TM