aiza  

this is my first web page..tak reti sangat pon..n'way aku try jer laa dulu macam mana pon.


 
Assalamualaikum....

Alhamdulillah...finals dah abis...though tak terasa ringan pon kepala aku ni dari presure exam hari tu. Seriously, after last final semalam, ChEn, aku tak rasa excited pon....nak senyum pon tak boleh...sebab asik pikir jer how i did in the finals. Yup, that's me...aku suka pikir benda yg dah lepas yg sepatutnya di let go jer sebab menyemak otak....kalau fikir2 pon bukannya boleh buat apa2.

Anyways, insya Allah lagi 2 weeks or so dah nak balik Malaysia ngan aernie. Ni aku excited laa tapi rasa macam dah banyak sangat berangan sampai kurang dah sikit excited nye aku nak balik, and aku selalu rasa lost bila nak pegi somewhere yg jauh...even masa winter break hari tu yg gi RPI....even masa gi madison or D.C. Lagi satu maybe aku rasa camtu pasal dah habis sem....sayu laa juga sebab macam dah meninggalkan something yg dulu life aku walaupun masa tengah2 sem tu memang tak sabar laa nak habis. Nanti dah tak pergi lab bio malam2, bosan2, blur2 pasal tak paham jokes.....takde dah organic lab yang jumpa Aleksey setiap selasa ngan khamis belum campur yg aku gi office dia lagi, tak lepak dah dekat chem e lounge yg before tu pergi makan potato dekat coffman (mana tak gemuk).

Habis dah sem yang aku rasa aku paling banyak mengamuk...yang aku sangat sensitive and cepat terasa.....yang aku paling banyak merajuk. Satu jer aku rasa best sebab aku rasa rajin lagi compared dengan sem2 aku before ni. Ok, sekarang aku rasa macam tengah muhasabah diri.

Orait. Sorry to all yang aku ada buat apa2....banyak benda aku tak perasan. Oh right, munir happy birthday. Jeles dekat Ida and Nazimah balik hari ni. Izrin balik esok. Take care all.

  posted by aiza farina @ 10:27:00 AM


Saturday, May 17, 2003  
Powered By Blogger TM